noscript
Shop

Rendezés: Legújabb | Legnépszerűbb

Rólunk

A Pólómániáról

Pólómánia - A Te stílusod

A póló jelenünk leguniverzálisabb ruhadarabja a világ minden részén hordják férfiak és nők egyaránt. Hordjuk önálló felsőruházatként melegebb ruhák alá alváshoz munkához szabadidőnkben minden évszakban. Az utolsó pár évtizedben ezt a fontos szerepet kihasználva a pólók viselése új értelmet nyert. Mint egy „univerzális képernyő” megjeleníti vágyainkat, álmainkat, tükrözi gondolkodásmódunkat és fontos üzeneteket sugároz másoknak a világról, ahogyan mi látjuk. A Pólómánia azért jött létre, hogy mindenki megtalálhassa a saját üzenetét és a hozzá illő pólót. Egyedi póló tervezőnk segítségével bárki könnyedén megszerkesztheti álmai pólóját, de egy személyre szabott egyedi póló tökéletes ajándékötlet is egyben. A Pólómániánál tudjuk, hogy minden termék mögött egy személyes történet, egy különleges alkalom, egy ünneplés, egy emlék, egy érzelem áll, ezért minden egyes termékünket egyedileg és kitüntetett figyelemmel készítjük Neked nagyon sok szeretettel. Fő célunk, hogy minden termékünket büszkén hordják az emberek és nagyon sok örömteli pillanatot éljenek át benne.

A Pólómánia Magyarország első interaktív online pólóboltja. 2006 novemberében hosszas tervezgetés után indult el első oldalunk akkor még csak egy pólószerkesztővel és kevéske tartalommal. Hamar kiderült hogy jó úton járunk. Az vásárlóknak tetszett az ötlet, hogy saját maguknak online tudnak pólót tervezni. Fiatalos lendületes csapatunkkal a felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztettük az oldalunkat és 2009 őszén elkészült új weboldalunk. Itt a felhasználóknak már lehetőségük nyílt saját pólóbolt nyitására, illetve, hogy saját ötleteiket és mintáikat feltöltsék és árulják a piactéren keresztül ezáltal pénzt keressenek. 2010-ben az Év honlapja pályázaton oldalunkkal minőségi különdíjat nyertünk. Innovatív megoldásainkkal, folyamatos technológiai fejlesztéseinkkel sikerült a pólónyomás mellett több kiegészítő terméket is felvenni termékeink közé. Mára már egyedi kötény, egyedi bögre, egyedi puzzle, egérpad, női és férfi alsóruházat is tervezhető online pólótervezőnkkel. 2018-ban ismét megújult weboldalunk és a kor igényeihez igazítva már mobilról is elérhetővé vált online pólószerkesztőnk. Gépparkunkat az elmúlt években tovább fejlesztettük és a legkorszerűbb Kornit ipari DTG póló nyomtatókkal dolgozunk. 2022-ben a megnövekedett igény következtében b2b részlegünket is megnyitottuk, hogy a nagyobb céges partnereinket is a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

Cégünknél kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a termékek illetve a pólónyomás minőségére, mert a legfontosabb szempont, hogy vásárlóink 100% elégedettek legyenek. Célunk az, hogy mindenki számára elérhető áron tudjunk magas minőségű egyedi termékeket készíteni akár már 1db-tól is.

Pólómánia - A Te stílusod
Pólómánia - A Te stílusod

10+1 érv a Pólómánia mellett

 • Egyedi Pólónyomtatás már 1db-tól, a legmodernebb technológiákkal.
 • Elérhető, kedvező árak kis darabszámnál is. 5db felett már mennyiségi kedvezmények!
 • Egyedülálló online pólótervezés lehetősége a Pólómánia szerkesztő segítségével. Tervezz pólót egyszerűen, kényelmesen!
 • 24h-48h gyártási idő, igény esetén expressz gyártás akár aznapra is!
 • Prémium minőségű pólók, pulcsik és egyéb termékek széles választéka.
 • Tartós és időtálló pólónyomás technológiák. Ha fontos számodra a minőség!
 • Segítőkész és szakmailag kompetens Ügyfélszolgálat. Keress minket a legextrémebb kérdésekkel, megpróbálunk segíteni.
 • Nagyobb (akár több 1000db) megrendelések készítése rövid határidővel.
 • Egyedülálló szolgáltatások kizárólag a Pólmániánál: Nyisd meg saját pólóboltodat, vagy áruld saját mintáidat oldalunkon.
 • Budapesti székhely és átvevőpont, ahol akár személyesen is meggyőződhetsz a termékek és a nyomás minőségéről.
 • Több mint 16 éve Magyarország egyik vezető online pólóboltja.
Átvevőhely
1203 Budapest
Kossuth Lajos u. 27 - 29.

HÉTFŐ - PÉNTEK
10:00 - 18:00
Ügyfélszolgálat
+36 70 614 7831
info@polomania.hu
service@polomania.hu
Házhozszállítás
Fizetési lehetőségek